Det ser mørkt ut

Jaja da var det fredag igjen!

Så fint vær i går, og sol! Da var det veldig mange som var ute å gikk tur, spesielt de med hunder. Har ikke telling på hvor mange hunder vi traff på på den turen.

I går var det tid for å ta av tripsene og bandasjen på fingen min, noe jeg grudde meg til. Jeg skalv litt da jeg skulle ta det av, for jeg var redd for om den løse delen ikke hadde grodd fast eller var “dø”. Da jeg åpnet det så det ikke så gale ut, biten hang fast og jeg var bare litt blodig og slikt. Så jeg luftet såret litt siden jeg hadde gått med bandasjen og strips siden mandag. Senere tenkte jeg at jeg skulle kjenne på den biten da, om jeg faktisk kjente eller følte når jeg trykket på den, for jeg har jo ikke vondt. Men da jeg trykket og klemte rundt på den, så fant jeg jo ut med en gang at jeg ikke hadde følelser og ikke kjente noe, ikke før jeg trykket litt hard slik at jeg kjente fingen min. Så det var det jeg tenkte kom til å skje, at det var for sent å den biten var “dø”. 

Men nå har jeg ihvertfall kontaktet legen og går der og sjekker for sikkerhetsskyld. Men jeg tenker så lenge jeg ikke kjenner selv når jeg tar på den, så er det nok ikke følelser i den. Så da får heller legen kappe den av slik at resten av såret på fingen får grodd skikkelig og satse på at det vokser mest mulig ut igjen! Veldig irritert på legevakten, hadde de bare sendt meg til sykehuset så hadde alt vært iorden.. men neida.

Det er tydeligvis ikke bare jeg som skader meg heller. Til og med Zorro har skadet seg. Han hadde et lite såre på poten mellom tærne som jeg tenkte bare var et lite sår, at han hadde skrapt seg eller stukket seg på noe. Men nå har det gått snart 2 uker siden han fikk det og nå har det blitt en liten klump der, i tillegg til han prøver å slikke på det hele tiden. Så da er det på med en sokk for å unngå det. Så da var det bare å kontakte dyrlegen som fikset en time til mandag. Så da får vi ihvertfall sjekket ut hva det er for noe. Satser jo på at det bare er et vanlig sår som kanskje bare har blitt litt hovent, da jeg leste det på nettet også, at det kunne være noe som kalles furunkulose, som kunne oppstå etter hunden hadde f.eks stukket seg på noe. Men jeg gjør jo alt for hunden min, han kommer først så da må alt sjekkes ut så det ikke er noe alvorlig! Hvem gjør vell ikke alt for hunden sin, det gjør ihvertfall jeg♥

Håper alle får en fin helg da, når den tid kommer!

Ble meg for en gang skyld!

God onsdag alle sammen!

Ene dagen satt jeg å så på inatagram da jeg kom over dyrekassen som jeg følger, hadde lagt ut en konkurranse. Jeg ble jo selvfølgelig med, er jo alltid gøy å være med i konkurranser. Her kunne du jo da vinne en klosliper til hund, noe jeg faktisk var på utkikk etter da den vi har fra før, er ikke så kraftig og stopper når jeg prøver å slipe klørna. De hadde også veldig godt tilbud på denne som bare varte til midnatt. Så jeg bestilte jo en slik, for jeg tenkte jo at jeg vinner jo aldri så da bestilte jeg en mens den var på tilbud.

Men i går da, fikk jeg melding om at den var på vei til meg. Rett etterpå får jeg opp varsel fra Instagram om at selvfølgelig jeg hadde vunnet! Haha! Det var jo gøy da, ikke ofte jeg vinner. Jeg skulle bare visst det litt tidligere og avbestilt den jeg hadde bestilt. Men men den kan jo alltids sendes tilbake eller gis til noen andre! Så nå gleder jeg meg til å teste den på Zorro etterhvert og satser på den er bedre enn den forrige.

Så gøy!

Oppdatering fra “løs del”

Går rundt med trips, badasje og ek slags gummisokk over for å slippe at det blit vått.

Altså, jeg vet ikke hva jeg skal si.. jeg ble bare så irritert i går når jeg var hos legen med min stakkrs fing jeg kuttet meg i.

Som jeg skrev i går, sa hun ene på legevakten (som sendte meg hjem) at det kunne gå opptil 3 dager før du trengte å sy.. Det stemte jo da ikke, noe jeg trodde selv men det var jo ikke så mye jeg kunne gjør når jeg ikke fikk hjelp hos legevakten. Så når jeg kom til legen min i går og forklarer alt, så sier han at det er forsent nå, såret er gammelt. Jeg ble så sur og fornærme over hvorfor hun på legevakten så noe som ikke stemte til meg, altså hvorfor jobber det slike folk der som ikke kan jobben sin! Burde fått sparken når de gjør slik! For det er en grenser der hvis såret er eldre enn 8 timer så er det et gammelt sår, noe mitt var for det hadde gått flere timer da. Så legen renset det og satte på noen strips her og der, etterfulgt av bandasje og antibiotika. Han sa det han skulle prøve å redde den delen jeg hadd kuttet nesten av. Han håte det skulle gå bra, og det håper jeg også ettersom hvordan jeg har blitt behandlet på legevakten. Selv legen sa det at de hos legevakten skulle egentlig sendt meg til sykehuset med en gang legen der ikke kunne hjelpe. Så jeg håper han gir tilbakemelding til dem på det.

Nå får jeg bare satse på det går rette veien. Jeg har heldigvis en veldig grei lege som gjør alt han kan for å hjelpe! Jeg har i det minste hatt den løse delen inntil resten av fingen siden jeg kuttet meg og tok på plaster og teip. Så jeg satser på at den har klart å “grodd” seg litt fast. Da legen også kjente på den løse delen og den heldigvis ikke løsnet da han gjorde det. Det var bare veldig ekkelt og litt vondt da han holdt på. Hadde jeg kommet før, skulle han sydd ett par sting sa han, men den gang ei..

Blod og løs del – ikke min dag

Hei alle sammen!

I går var bare ikke min dag. Hadde en fin dag helt til kvelden. Jeg og samboeren min skulle se farmen, så skulle vi ha litt grønnsaker og dip mens vi så på. Jeg kuttet opp noen gulerøtter og da jeg kom til den siste delen jeg skulle skjære opp så skled den bare avgårde. Så jeg holdt gulroten til jeg hadde fått kniven litt nedi før jeg skulle holde hånden oppå kniven for å kutte den helt. Så langt kom jeg aldri, for idet jeg holdt gulroten og skulle ta kniven nedi, jo da skled kniven av og rett i fingen min. Kan si jeg fikk litt panikk da jeg så en liten del av fingetuppen bare hang der og etterhvert så rant blodet så bare det og jeg blå jo både svimmel og kvalmen av å se at jeg nesten hadde skåret av en del, men som heldigvis hang litt på fortsatt. Samboeren fant mobilen med en gang og jeg ringet til legevakten for å få sjekket om jeg måtte sy eller noe. Jeg har jo aldri jort slikt før, så da fikk jeg litt panikk. Så jeg ringte til legevakten i 15min før de svarte og jeg fikk en tim 22:30. Og jeg var heldigvis ikke svimmel og kvalmen da jeg skulle kjøre da jeg kjørte alene siden samboeren min skulle legge seg, og det kan jo ta sin tid hos legevakten. 

Så jeg kom til timen min, snakket med de og fikk beskjed om å sitte å vente til jeg ble ropt opp. Jeg satt der å ventet i over en time, da så jeg noen av de andre gikk å snakket med de også gikk de etterpå. Så jeg fant ut jeg også skulle høre med de om jeg snart skulle få komme inn. Da svarte hun helste surt at det tok lang tid når det var så mange som var sårbare, og jeg kjente jeg ble så irritert! Og da hadde legen også rykket ut på en veldig alvorlig ulykke som hadde skjedd, så hun sa jeg kunne bli sittende der til 4 om natten eller lengre. Så hun anbefalte meg å reise hjem og reise til legen idag for å eventuelt sy. Fikk beskjed om at det kunne gå 2 til 3 dager før det trengte å sys. Synts det hørtes litt merkelig ut da jeg trodde det måtte sys så fort så mulig. 

Så idag da, ringte jeg til legekontoret og fotalte historien. Det første hun sa var HÆ!? Det hadde hun aldri hørt om før, hvordan jeg ble behandlet, at de ikke hadde sendt meg til sykehuset for å få sjekket fingen når legen ikke kunne hjelpe. I tillegg synts hun det var veldig merkelig jeg hadde fått beskjed om at det kunne gå opptill 3 dager før du trengte å sy. Så hun synts jo så synd på meg og spurte hvordan jeg hadde det nå da. Heldigvis kjenner jeg ikke så mye under plasteret, kun litt smerte innimellom. Men jeg fikk ihvertfall time hos legen, men selvfølgelig ikke før 14:40 idag. Så nå håper jeg bare på at den delen av fingetuppen som henger ikke er “dø” etter det har gått så mange timer siden det skjedde. Jeg vil liksom ikke gå rundt med en fing og mangler en del av den! 

Synts det er så veldig dårlig service hos legevakten. Slik er det jo alltid og føler de ikke tar noe seriøst samme om du har skadet deg eller er syk. Også den lange ventetiden i tillegg. Synts de burde fått inn flere leger og jobbet litt fortere der inne slik folk får den hjelpen de trenger. Synts også de kunne kommet ut å gitt beskjed om at legen hadde reist til en ulykke og at det kunne ta flere timer før vi kom inn. Istedenfor vi satt der å ventet for ingenting. Veldig dårligt!

Og tror du ikke jeg fikk litt sjokk på vei hjem fra legevakten også. Der kommer jeg kjørende ikke så langt fra hjemme. Er en ben strekning etter jeg kom opp fra en bakke, der synts jeg jeg så noen i veien i mørket. Det var det jo også så jeg måtte bare bråbremse i 70 sonen. Der stod det ett rådy vettdu, som først kikket på meg etter jeg hadde stoppet, før det hoppet over autovernet og jeg kjørte videre. Jeg hater jo slikt, er så redd for å krasje i dem og de ikke skal overleve! Men det gikk heldigvis bra denne gangen, og godt det ikke var bil bak meg når jeg måtte bremse så hardt! Var mye som skjedde i går kveld, eller inatt rettere sakt!

Teste litt bilder – canon

Vakkert med fjell, frosst på vannet, snø og sol! Og en liten hytte borti der.

Da var det allerede torsdag og snart helg igjen! Jeg er fortsatt permittert, så jeg har helg hver dag foreløpig..haha. Derfor har jeg mye tid til andre ting mens jeg er permittert. Som jeg skrev tidligere så hadde jeg fått et Speilreflekskamera i julegave fra samboeren min. Åårh jeg er så glad for det! Jeg elsker jo å ta bilder, både av dyr, naturen, solen, snøen osv. Så jeg har fått vært ute å tatt noen bilder nå når det ikke har regnet. Først var jeg en dag på stranden på mandag, det var litt sludd og sånt men det stoppet heldigvis opp når jeg skulle gå på stranden. Det var jo ikke det fineste været å ta bilde i, men jeg måtte bare trste det, nå hadde jeg ventet så lenge. Så jeg kjørte ut til den ene stranda, pakket Zorro inn i regndress siden det var så vått og sanden henger seg fast, tok med meg han, og både kameraveska og kameraet over hodet. Og Zorro som får noen små anfall når vi er på stranda, springer og hopper rundt og skal grave, og jeg skulle ta bilde mens han holdt på slik. Men det gikk jo godt, han stopper heldigvis opp når jeg sier det og står og venter mens jeg tar bilder. Men det var veldig kaldt i tillegg, spesielt på hendene da jeg ikke tok på hansker siden jeg skulle holde på med kamera. Så det var godt å komme tilbake til bilen igjen og få varmen igjen.

I går måtte jeg også ut å ta bilde igjen, siden det var snø og det var egentlig fint vær. Så da kjørte jeg bort til det ene vannet som ligger ikke så langt ifra der vi bor, og tok noen bilder der. De ble veldig fine også er det jo så fint å ta snøbilder! Nå må jeg bare ha noen ekstra linser til kameraet etterhvert, så jeg kan ta noen andre forskjellige bilder.

Sjekk ut bildene nedover, disse er tatt med forskjellige funksjoner på kameraet!

Overraskelse i posten!

Reklame | FlinkBisk.no

God onsdag! 

Trykk på bildet for å komme til siden. Bestil en du også!

Flink bisk pakke

Idag kom det en overraskelse i posten til hunden, nemlig en eske fra FlinkBisk med både leke og godsaker oppi. Den ble levert før klokken 6 idag, så da var det rett ut å hente den. Åpnet den og det første Zorro skulle ha og tok med seg, det var bamsen som følgte med, han ble så fornøyd. Også var det egentlig veldig bra innhold, utenom bamsen var det en pølse med bløtfor av and, 2 forskjellige godbitposer, en med lam og en med kylling, et bein og en pose med vomstrimler. Og alt dette er noe han liker veldig godt, spesielt med smak av lam eller and. Så jeg er veldig fornøyd med den pakken!

Bestil din pakke du også! Trykk på bildet for å komme til siden deres.

Flink bisk

Det var litt rart når jeg fikk pakken. Jeg hadde egentlig ikke tenkt om jeg skulle bestille den eller ikke og kikket først på Doggiebag, før jeg også så på FlinkBisk. Jeg scrollet på Instagram og fikk og en reklame fra FlinkBisk og trykket på den. Der valgte jeg stor hund, hva han likte, navnet på hunden osv. For jeg ville se hva som kom og slikt. Plutselig fikk jeg opp [Takk for din bestilling] uten at jeg hadde skrevet inn navnet mitt, mail, adresse eller noen ting. Fikk også mail etterpå om at pakken skulle bli sendt 16 januar, noe som stemte, og at den kom idag. Det gjorde den jo. Men jeg lurer veldig på hvordan de fikk tak i adresse og alt det der når jeg ikke skrev det inn.. litt merkelig. Men det var jo egentlig ikke så farlig at jeg bestilte, jeg fikk jo pakken og jeg fikk den billig siden det var første gang jeg bestilte, så prisen ble jo bare 199kr inkludert frakt. I tillegg til innholdet var veldig bra! Jeg kan tenke meg at det var nok bare en liten teknisk feil som gjorde at jeg plutselig bestilte, og også siden jeg trykket på reklamen gjennom Instagram. Så jeg kan gjerne bestille en slik pakke igjen. Litt gøy og ikke vite hva du får. Heldigvis er ikke min hund så kresen på godbiter og slikt, han er mer kresen på tørrfór. Det er værre om du har en hund som er kresen på godbiter og bein.

Så jeg anbefaler å prøve ut en pakke, du får jo den første mye billigere!

Feiring og avbrutt tur

God tirsdagskveld!

Så koselig at det har kommet snø her jeg bor, igjen! Håper bare den ikke forsvinner med en gang. Synts det er så fint når det er snø, hater bare når det sjal regne rett etterpå og alt fryser til is! Da er det mye bedre med bare snø.

Det har vært en fin helg også, som gikk veldig fort. Vi hadde et fint sent selskap for søsteren min hvor farmor laget smørbrød, det er så godt! Spesielt med hjemmelaget karbonader! Og selvfølgelig gode kaker til dessert. Vi spilte litt brettspill med den ene tanteungen min og etter de resite hjem, spilte jeg og samboeren min litt brettspill med farmor før vi tok turen hjemover. Synts det er koselig å spille litt brettspill med farmor, også blir hun så glad♥

På søndagen skulle vi egentlig gå tur på stranden eller noe. Da jeg fikk et Speilreflekskamera til jul av samboeren min og tenkte jeg skulle teste det litt ut å ta noen bilder på stranden og slikt, siden det har regnet så mye at jeg ikke har fått testet det skikkelig. Men da vi hadde kjørt et stykke og nesten var med stranden.. da, da begynte det selvfølgelig å regne.. som vanlig. Så det ble ikke noe av den turen da. Vil ikke akkurat ha det dyre kameraet ute i regn, så da fikk jeg heller utsette den turen. Istedet kjørte vi en liten tur og kjørte i vaskehallen og vasket bilen før vi kjørte hjem og bare chillet hjemme resten av dagen.

Tilbudsmåneden

Håper alle har en fin lørdag!

Vi skal til farmoren min idag med søsteren å gjengen hennes for å ha en litt sen bursdagsfeiring for søsteren min. Så da måtte det bakes kake i går kveld.

Så er det jo januar da.. årets tilbudsmåned. Det er så mye tilbud rundt i butikken, og noen har bedre tilbud enn andre. Jeg er ihvertfall en av dem som har shoppet litt forskjellig på tilbud nå, både interiør ting, hudpleieprodukter, klær, ting til dyrene også videre. Veldig fornøyd med det jeg har fått tak i! Synts det er veldig mye bra tilbud å finne, selvom ikke alle har like mye avslag som andre kanskje har.

Litt familietid

God søndag alle sammen!

Så rart at det allerede har gått en uke siden det var 2022! Blir så tomt når julepynten forsvinner, men samtidig er det litt godt å få den bort også, blir litt ryddigere da, spesielt med treet som tar litt plass. Her forsvant julepynten på mandag. 

Føler alltid det er så mye som skjer rundt denne tiden på året.. først jul og nyttår, så hadde samboeren min bursdag, på torsdag hadde søsteren min bursdag og snart har jeg bursdag osv. Men gøy å ha litt planer av og til! Så i går var vi ute på bowling med søsteren min, mannen hennes og ungene, som var veldig koselig. Så lenge siden vi har vært på bowling, så det var litt gøy å gjøre det igjen. Vi hadde litt flaks også da vi kom, for vi ville egentlig betale for en pakke med å bowle så mye du ville, men det kunne vi ikke da banene var reservert til forskjellige klokkeslett. Derfor tok vi et vanlig spill og da var det bare en bane ledig, som vi heldigvis fikk. Når vi hadde spilt den runden så gikk vi å spurte om det var mulig å få spille en runde til. Det gikk, men da måtte bytte bane til en bane de sa det var litt problemer med den dagen. Så vi tok den og fikk spilt en runde til uten vi møtte på så mange problemer. Det skjedde en gang og det var bare at skjeglene ikke kom, så de gikk og fikset det med en gang. Så vi fant ut til neste gang, så skal vi booke en bane, slik vi vet at vi får spilt så mye vi vil. Vi trodde ikke det var så mye folk, men det var det tydeligvis denne gangen. Sikkert fordi det regnet så mye, og da var det veldig mye folk både på kjøpesenteret vi var på (kvadrat) og andre butikker.

Håper alle har hatt en fin helg!

2023 og feiringen fortsetter

Godt nyttår alle sammen, 2023! Ble en fin feiring i går og en sen kveld. Samboeren min har bursdag idag 1 januar, så etter vi hadde vært ute klokken tolv for å sende opp mer fyrverkeri, så var det inn å gi han gave. Siden han er blitt så glad i akvarium og fisk, så ga jeg han et nytt akvarium så han kunne bytte ut det ene vi hadde fra før av. Han pakket det opp og når de andre hadde reist hjem, begynte vi å bytte om på akvriumene. Vi skulle ha det nye der så det gamle stod, så først måtte vi pumpe ut vannet så vi kunne bruke det i det nye akvariet, for så å bytte om på disse to akvariumene. Vi satt det nye oppå benken der det gamle stod og fyllet det opp med sand, hulene og alt det der og vann før vi tok fiskene oppi. Når vi var ferdig så stod vi å så litt på det før samboeren min så at platen på benken det stod på, begynte å gi etter å bøye seg litt på midten. Da var allerede klokken mye, men vi måtte til med å pumpe ut vannet igjen og flytte det inn på et annet rom på en kommode imens, der stod det litt bedre. Så vi fant ut veldig fort at vi må bare kjøpe et akvariebord som hører til det. Så da er det ut i morgen å kjøpe et, da vet vi ihvertfall at det ikke kollapser. Men det ble en sen natt etter vi var ferdig med alt.. vi la oss ikke til å sove før klokken var hall 5 på morgenen haha! Så jeg sov ikke så mange timene før jeg stod opp og skulle gjøre ferdig kaken til senere på kvelden idag når vi skulle feire samboeren min. Jeg laget Aftereight-iskake og måtte få laget isen litt tidlig, slik at den frøs og ble stiv til vi skulle ha den, og det ble den heldigvis.

Ble både iskaker, sjokoladekake og smultringer fra svigermor!

Håper alle har hatt en fin nyttårsfeiring og får et fint år i 2023!