Julefeiring + mye mer

Hele desember har vært travel med pakker som skal kjøpes, finne ut hva du ønsker deg og hva du skal kjøpe, og flere besøk her og der. Men likevell er det like gøy hver gang. Ble da ferdig tilslutt med å få tak i alle gavene, og så ut som alle var fornøyd! Det ble ihvertfall jeg!

 

I går var det en koselig feiring som vanlig, jeg, samboeren, farmor, søsteren min, samboeren hennes med foreldre og halvsøster, pluss hundene! Ble mye god mat med både pinnekjøtt, ribbe, julepølse og medisterkaker. Så kan si alle ble nokså mette, før vi så gikk over på gavene litt senere. Det var ikke lite gaver heller. Juletreet var veldig stort, men når alle gavene kom på plass, ble det plutselig litt lite. Tantungen, Oliver ble ihvertfall helt i hundre når han fikk alle gavene, og ble glad for å gå rundt treet med julesanger<3 Ekstra stas var det når nissen kom og ga han gaver, så ut som han ble litt sjokket da!

Jeg pakket inn gavene på lille julaften og så bare stabelen med gaver, bli større og større. Fant ut det at vi hadde visst kjøpt en del gaver, så det var ikke bare og bare når vi skulle få alle inn i bilen og få dem bort. Det var så vidt det var plass til alle, og måtte begynne og stable rundt hundeburet.. HAHA! Samme var det når vi skulle få hjem gavene, var veldig mange da også, så vi måtte kjøre disse hjem før vi skulle kjøre farmoren min hjem litt senere.

Zorro var ihvertfall fornøyd med å få være med bestekompisen sin, ble både drakamp, litt syting for di ikke fikk nok oppmerksomhet, litt krangling om lekene og selvfølgelig fikk de også gaver som de pakket opp selv! Merket ihvertfall at de var trøtte etterpå. Med en gang vi kom hjem, gikk zorro og la seg i senga si.

Buddy til venstre – Zorro til høyre<3
Julesokk måtte han jo også selvfølgelig få!

Savner fortsatt snøen som nok en gang ikke kom på julaften! Meeen.. det var ihvertfall ikke regn da, så det får holde!

 

Missfornøyd med timen

Jeg er nok ikke den eneste som har hatt en dårlig opplevelse hos frisøren en gang, men dette synts jeg var ille! Først av alt, bestilte jeg en time hos en frisøre på et av kjøpesenterene. Det ble ikke den frisøren jeg pleier å gå til, da det selvfølgelig er fullt overalt rett før jul, så da tok jeg den eneste som var ledig. Da bestilte jeg time for både klipp og farging av håret. Først når jeg kommer til timen, viser jeg hvilken farge jeg ville ha og fikk da beskjed om at hun verken hadde tid til å gjøre det, eller klarte å gjøre det. Spurte om det var noe i det heletatt hun klarte å gjøre den dagen, ja, men det var kun klipping fikk jeg til svar. Ikke klarte hun å gjøre noe uten å spør di andre frisøren, og følte hun ikke kunne noe som helst. Så viste jeg hvor mye hun skulle klippe og hvordan jeg ville ha det. Jeg som er så redd for håret mitt, sa bare hun skulle klippe av rundt 5cm, for å få bort litt av det slitte håret. Som jeg tenkte, trodde jeg hun som frisøre visste hva hun gjorde, men da jeg kom hjem og så på håret, så har hun klippet av VELDIG MYE mer enn det hun skulle, ca 20cm, som er litt forskjell. Ikke nok med det, så hadde hun heller ikke klart å klippe av alt av det håret hun klippet. Så må si jeg ble VELDIG skuffet, ihvertfall når det var rett før jul i tillegg. Så det ble ihvertfall til at jeg farget det selv. Men hårlengden.. den får jeg ikke tilbake før om en god stund! 

Julens fotoshoot og ekorna

Idag ble det tatt en rekke bilder blant juletreet, pynt og diverse… Ikke av oss, men av Zorro selvfølgelig! Det er en årlig “tradisjon”, så blir det julebilder av oss senere..når vi gidder det, HAHA.

Selv så elsker jeg jo å ta bilder, og heldigvis godtar hunden å være modell av og til! Sitter fint og stille og i de posisjonene jeg vil ha han i, så da blir det så mye lettere å ta bilder! 

Og selvfølgelig, når det skulle tas julebilder, ja da måtte genseren og halsbåndet på! Fikk nemlig nettopp en julegenser til han. Vi tok han med på dyrebutikken for å prøve hvilken han skulle ha. Og som vanlig, kommer det alltid flere folk bort for å hilse å klappe på han..så sjarmerende som han er<3 Han har også vært med flere dager på jobb i det siste, og er selvsagt en favoritt der!

Det tar på å være modell.. 

 

 

En liten julehilsen fra ekorna<3

Som jeg skrev om tidligere, fikk vi oss 2 deguser.. altså gnagerdyr, noe jeg aldri har hatt før. Ikke visste vi så veeldig mye om disse dyrene før vi fikk dem heller, og har funnet ut mye siden vi fikk dem. Blant annet fant vi også ut at disse 2 jentedegusene ikke var jenter, men gutter, men dette var heldigvis ikke et problem. Forstod litt bedre da, hvorfor de kranglet litt og slikt!

Den ene er mye tammere enn den andre og liker faktisk å bli tatt bilde av. Hver gang han hører knipselyden.. står han helt stille slik jeg får tatt bilde<3

Den ene morsomme tingen jeg fant ut om disse dyrene, er at de faktisk er ekorn! Det forklarer litt hvorfor de har så skarpe og lange klør, like tenner, elsker å klatre, elsker nøtter og gjemmer både disse og papir, og hodet og kroppen er så og si likt! De er nemlig Chilenske ekorn, da de stammer fra Chile.

Ellers er de greier dyr og ha, men når de begynner med skrikene sine pga de savner deg, dominerer eller gir beskjed til den andre.. ja da skulle du ønske du ikke hadde dem, spesielt når de begynner tidlig på morningen å skrike.. lenge før du skal stå opp for å gå på jobb. Utenom dette så er de spesielt morsomme å følge med på, når di klatrer rundt, løper rundt på gulvet eller løper i ballen sin!

Ha en fin helg videre<3