Over for denne gang- innholdsrik ferie

God søndag folkens!

Tenk at det allerede har gått en uke med jobb, og siden ferien tok slutt. Vi er allerede i august! Jaja, ikke lenge til jul da så fort som tiden går.. haha.

Ferien gikk altfor fort, men vi har gjort noe så og si hver dag. For det var ikke en dag vi ikke var ute på noe. Så var vi jo i Oslo 2 dager etter vi kom hjem fra Tyrkia. Der var vi jo fra onsdag til søndag. Vi var veldig heldig med været, kun den ene dagen det kom en skikkelig regbøye når vi var et stykke fra hotellet og hadde med oss Zorro. Heldigvis hadde jeg tatt med paraply i vesken, så vi sjyntet oss tilbake til hotellet og var der og slappet av og spillet litt kortspill til det roet seg. Men vi hadde en hund som ikke var så veldig glad når vi måtte gå i regn.

Det ble mye gåing på oss mens vi var i Oslo, vi gikk mye hver dag både for å se oss rundt og for at Zorro skulle bli sliten. Ene dagen gikk vi til frognerparken som var et stykke fra der vi lå på hotell, da vi lå på hotell så og si ved aker brygge. Så da gikk vi rundt i parken, gikk på café der di kom med vann til Zorro og selvfølgelig måtte kose og hilse på han. Det var veldig varmt den dagen også, så jeg er glad jeg hadde med vannflaske til hunden.

Di andre dagene gikk vi rundt på aker brygge, rundt i sentrum og på butikker, kjøpesenter, akershus festning osv. God mat på restaurant hver dag og drikke. Så når vi går rundt med Zorro, så kan han av og til dra noe veldig i båndet som gjør at han peser og ikke er bra fo nakken/halsen. Derfor bruker vi av og til grime på han når vi går sammen rundt omkring, da han går fint om jeg går alene med han, men ikke når vi går sammen med han. Så vi brukte grimen av og til når vi gikk rundt i sentrum og slikt, og det var litt morsomt og se hvordan folk glodde på han og sikkert tenkte at det var en munnkurv og da tenkte at “denne hunden er farlig”. For de har sikkert ikke sett slik så ofte der. Så han fikk enormt mye oppmerksomhet mens vi var der, både ute og på hotellet. Så mange som sier han er så fin og søt.

Det som ikke var så gøy.. var at da vi var i Tyrkia, den nest siste dagen før vi skulle reise hjem, så kjente jeg det stakk så veldig i magen og fikk smerter som kom og gikk. Jeg tenkte ikke så veldig mye over det og dagene gikk. Jeg hadde det fremdeles da vi reiste til Oslo, så jeg var innom et apotek og kjøpte litt forskjellig i håp om at det skulle hjelpe, for nå hadde det blitt værre og ble svimmel av og til (det kjentes ut som det gynget av og til). Så da vi kom hjem igjen og jeg fremdeles hadde det, så tenkte ok, jeg får gå til legen og se hva det er for noe. Og selvfølgelig, var det jo matforgiftning jeg hadde fått da vi var i Tyrkia. Så da var det rett på antibiotika og så var det borte en uke etterpå. Så jeg hadde matforgiftning i rundt 3 uker, off.. men det er jo foet gjort at maten kan bli litt dårlig når det er så høy varme som det var i Tyrkia. Slikt kan jo skje alle plasser. Jeg er bare så glad at jeg ikke ble sååå veldig dårlig at jeg havnet på sykehuset. Så der var jeg heldig! Godt det er over nå.

Så den siste uken i ferien var vi egentlig bare ute på småting som besøk, shopping og slikt og slappet litt av før det var jobb igjen. Nå er det bare å se fram til neste sommerferien, og hvor ferien går da, kanskje Tyrkia da også!

Håper alle har eller har hatt en fin sommer!


Sjekk ut bildene nedenfor!

Måtte jo ha et bilde av en av politihestene
Mye oppmerksomhet å få når han går med grime haha!
Slottet! Der var vi ihvertfall 2 ganger, om ikke flere. Det er så fint å gå tur der!
Softis fra pascal.. men jeg må det er makronen som er best, synts ihvertfall jeg
Viktig å holde utkikk i gaten
Måtte selvfølgelig innom Oslo city
Utslitt hund etter flere km med gåing
Alltid fint med solnedgang!
Kompisene på tur, da vi passet hunden til søstera mi mens de var på ferie
Veldig hardt å var tilbake til hverdagen igjen og var med meg på jobb
Fra dagens tur. Ikke så blid svane, men fikk da bilde tilslutt før den svømte fort mot Zorro og kjeftet på han
Alltid like fint i ande-dammen hjemme på Hommersåk. Spesielt med sol, også fontenen!