Slapp unna

Mandag og ny uke igjen!

Han er bare verdens søteste skapning!

Ikke det flotteste været å jobbe ute i idag. Mandag og regnvær, det er en dårlig kombinasjon. Er det ikke typisk når det kommer snø, som det gjorde på lørdag.. så skal det alltid kommer regn etterpå, slik at det bare blir slaps og snøen forsvinner raskt. Den kunne vart litt lengre, det er så fint når det er snø. Og selvfølgelig koser Zorro seg ekstra mye når han får springe å kose seg i snøen, slik som han gjorde i går.

En stykk sliten hund etter mye løping.

Nå ser jeg egentlig litt fram til fredag, da er det allerede tid for oppkjøring med tilhenger. Kjenner jeg gruer meg litt, men håper det går fint. Som kjørelæreren sa på siste kjøretime “det var akkurat som han skulle gjort det selv”, da føler jeg meg klar og han synts jeg hadde god kontroll. 

Det var litt morsomt da jeg skulle ha langkjøring på smale veier for å øve på å rygge for andre med henger og passere med hengeren. For vi kjørte på noen tranger veier som er like i nærheten hvor jeg bor. Der traff vi på flere biler etterhvert. Men alle vi traff på, var jo så hyggelige og stoppet eller rygget, slik jeg bare kunne kjøre. Til og med bussem vi traff på rygget, og den måtte rygge et lite stykke også. Så jeg slapp rett og slett unna å rygge en enesete gang haha! Så nå er det bare å vente i spenning til fredag og se hvordan det går!

Ikke alltid så lett

Da var det ikke lenge til helg igjen! Det har vært så fint vær i det siste! Rart det har vært så mange dager uten regn i strekk, det er ikke helt normalt. Så da har det blitt mange turer, og selvfølgelig influensa.. alltid på denne tiden av året. Idag var det ikke like greit vær da, med nesten haglstorm på jobb. Da jeg var helt nede med sjøen og skulle lime en mur. Først var det veldig varmt da jeg hadde ull på og solen stekte. Etter var det ikke det samme.. da forsvant solen, det ble iskaldt og kald vind i tillegg. Så da jeg stod der og limet, så utover havet innimellom og så at det var noe på vei over sjøen. Da jeg så bar en veldig stor hvit sky som kom nærmere og nærmere. Og plutselig når jeg tok opp hodet, så var den der med meg, og det var haggel. Store kuler mens det blåste og var iskaldt. Jeg måtte bare komme meg bak den ene veggen litt, for jeg fikk det jo i øynene og overalt, så det var ikke så godt. I tillegg til at jeg var helt frossen, spesielt i fingrene! Da var jeg glad at det ikke var så altfor lenge til vi skulle hjem, for da var jeg kald nok. Ikke alltid så lett å jobbe ute med slikt vær.. eller kulde, ikke for meg ihvertfall. 

Var grei utsikt, når solen var der. Men den forsvant fort, da var det ikke like gøy å være så nærme sjøen.

På søndag som var, da ble det en aldri så liten fjelltur på oss. Egentlig årets første fjelltur.vi hadde gått den fjellturen en gang før, men så er det jo så fin utsikten på toppen, og en veldig grei plass å gå. Det pleier ihvertfall var veldig greit å gå der, utenom at det var tykt lag med is og snø på hele veien opp til fjellet. På toppen var det ikke så mye og i starten. Men etter vi hadde gått noen meter, så ble det mer og mer, og det var veldig glatt! Men vi kom oss opp og ned tilslutt da, det gikk bare litt senere enn det vi hadde tenkt.

Selvfølgelig noen bilder fra søndagens tur!  ↓