Årets første

I går ble det fjelltur, faktisk årets første. Har ikke blitt fjelltur før nå på grunn av det enten har vært regn, som vanlig, eller at det har vært så veeldig kaldt og vi egentlig ikke har det beste tøyet til å gå på fjelltur i. Mangler for eksempel fjellsko og slikt, men blir liksom bare til vi glemmer å kjøpe det, plutselig vil vi på en skikkelig tur også ender vi opp igjen med at vi går på tur uten fjellsko og blir våte og slikt.. HAHAH!

I går var det fint vær da, kunne ikke klage på det eller gradene. Ikke var det så sorpete helle opp og ned fra fjellet, helt greit liksom. Det var værre med hunden. Vi har nylig kjøpt kløv-veske til han, ikke bare fordi han skal ha med vann og slik oppi, men også for å slite han litt mere ut, fordi han har så mye energi og trenger å få brukt kroppen litt mer.

Han er enda ikke helt vant med å gå med den, så når vi på turen komm bort til to store berg/steiner så klarte han å sette seg fast mellom disse to da, så vi måtte løfte han ut. Fortsatte videre på turen til vi kom til en dyp “sprekke” i fjellet som var fyllet med vann. Jeg som leiet Zorro trodde jo han så hvor han gikk og hoppet over den ca. 40cm brede sprekken.. men neida, han følgte med på alt annet og fallt rett nedi sprekken med vann, ble helt våt og prøvde fortvilet å komme seg opp, men vi måtte selvfølgelig løfte han opp! Off, fikk litt dårlig samvittighet når jeg så han lå nedi der, men det gikk jo fint heldigvis!

 

Solnedgang- noe av det fineste

Gikk en kveldstur med Zorro en dag og fikk med denne solnedgangen. Er jo bare så fint!! Og jeg elske jo å ta bilder både av naturen og dyr, så da ble det noen bilder!