En turfyllt påske!

Da var påskeferien over for denne gang. Ikke værst at det har vært fint vær hele ferien, ikke ofte vi får det slik! Ihvertfall ikke her i rogaland. Hadde virkelig håpet på fint vær også, slik vi kunne gå flere turer, og slik ble det også! 

Blitt flere turer, både fjellturer, “vanlige” turer på stier, strandturer og kjøreturer, utenom besøk og slikt. Så vi har Ihvertfall gjort noe hver dag i ferien, selvom mesteparten av tiden om dagene har gått til turene vi har vært på. Kan heller ikke klage på utsikten som hat vært på noen av fjelltoppene, og jeg som liker å ta bilder, da ble det selvfølgelig noen bilder her og der!

Tror Ihvertfall Zorro er fornøyd og sliten etter alle disse turene, og enda bedre er det, at han er like glad selvom vi kjører tur og han er med. God og ha en hund som elsker å kjøre bil! Kan sies, han har blitt litt ekstra utslitt på turene også, med ny kløv med vannflasker og diverse oppi. Men det er ikke like enkelt når han skal gå mellom to store steiner å glemmer hvor bred han er med kløv-vesken på seg og setter seg fast, og jeg må hjelpe han løs. Jaja, sånn er det, ikke alltid så lett!

Ene dagen var vi på en liten dagstur ned til egersund, videre til flekkefjord, lista fyr også en tur innom svigerfar i kvinesdal! Påskemiddag hos svigermor, og besøk her og der!

Første påskedag ble det en tur innom til farmor etter en fjelltur i nærheten. Der vi fikk hilst en siste gang på hunden som var der som jeg har vokst opp med. Gammel og ble plutselig syk og slet med å puste. Dagen etterpå fikk jeg telefon om at han hadde sovnet inn. Hatt mange fine turer med den hunden, fjellturer, joggeturer og trent agility med han! Ikke mye gøy, men ihvertfall bra han sovnet stille inn og ikke gikk og hadde vondt. Synts selv det er bedre dyr får sovne inn selv å dø når de føler selv de er klare til å dø, enn at de skal bli avlivet. Er sterkt imot avliving, og selv kommer jeg aldri i livet til å avlive noen av mine egne dyr. Istedet skal jeg heller gjøre alt jeg kan for dem om de blir syke, til de er klare selv for å dø. Sånn et dyreliv skal være!

Sov godt fine Truls<3 

Håper alle hadde en fin påske!