17mai og helg igjen

God torsdag til alle sammen!

Da var 17 mai over for denne gangen. Denne uken var ihvertfall kort på jobb, 2 dager så var det helg igjen! Så nå er det en langhelg før det er jobb igjen. Sist helg ble det feiring av farmor sin bursdag på lørdag. Jeg var litt usikker på om jeg skulle lage kake eller ikke siden. Så jeg disket opp med en kake på fredagskvelden. Fant ut jeg skulle prøve en ny kake, det ble da en stekt ostekake med jordbær med kjeksbunn, med sjokolade og og jordbærsaus og jordbær på toppen. Den ble egentlig veldig god, og var veldig grei og enkel og lage!

På veien til farmor måtte vi også innom for å finne litt flere gaver. Hun ønsket seg en rosebusk ihvertfall, som jeg hadde kjøpt. Men så var det jo det å finne noe annet også. Men fant fort ut at vi bare kjøpte noen andre planter i tillegg, hun elsker jo planter og blomster, så det passet jo egentlig bra. 

Etterpå ble det feiring meg god mat, kakene og gavene. Vi var heldige med at det var fint vær også, så da tok jeg med hunden ut for at han kunne springe litt rundt, så ble det en liten photoshoot i tillegg! 

Søndagen ble det en tur i parken for litt mer bilder. Sist uke kjøpte jeg ny mobil, den nyeste samsung galaxy s23. Og jeg er såå fornøyd med kamera på den, det er bare helt fantastisk! Bildene blir bare så fine! Så da måtte jeg teste å ta bilder av noen blomster mens vi var på tur.

Endelig!

God kveld til alle! Snart var er det helg igjen etter at denne uken ble litt kortere. Og tenk det er allerede mai, snart 17 mai også! Så fort det går. Men en liten langhelg var veldig fint, selvom den også gikk fort. Men vi var ihvertfall i selskap til den eldste sønnen til søsteren min, som allerede ble 5år! Så da ble det mat og kake på søndagen, og selvfølgelig gaver! Han ble ihvertfall fornøyd den dagen.

Så i går var en litt ekstra fin dag. Jeg hadde oppkjøring på bil og henger i går og bestod, så nå har jeg endelig hengerlappen..Hurra! Jeg er storfornøyd når jeg fikk den gjennom jobben. Det gjør det så mye enklere på jobb, men også greit og ha det til privat bruk dersom man skal for eksempel kjøpe noe stort som ikke passer i bilen, eller flytte. Kjørelæreren min sa han mente jeg var helt klar og han hadde ingenting å klage på. Under oppkjøring synts jeg også alt gikk fint, både med å ta av og på hengeren, kjøringen, rygging og parkering. Så sensoren jeg hadde skrøt av meg og sa også at jeg var veldig flink til å rygge og parkere for å ta av hengere. Så jeg ble veldig fornøyd når hun sa jeg hadde bestått og gratulerte meg! Da var endelig den i boks, så slipper jeg å tenke mer på det. Nå er det bare tut og kjør med henger!