Tiden flyr, 3år! + Kakeoppskrift

En tur uti snøen før jobb idag!

Idag er det selveste bursdagen til Zorro! Vår rare, ville, morsomme og spesielle hund.. HAHA! Han har da nemlig blitt hele 3 år, allerede. Føler tiden flyr, fordi jeg føler det ikke var så lenge siden vi fikk han og han var valp. Men skulle gjerne tro han var en valp enda med alt det han gjør av og til!

At han lever et luksusliv, det gjør han ihvertfall. Både når han er med på jobb og hjemme. Han har selvfølgelig vært med hele uken på jobb, sitter i bilen med jakken over seg og pledd under. Om jeg kjører eller sviver i matpausen, ja da får han setevarmer på og varme i bilen, da han er litt av en frysepinne! Idag var det jo kommet litt snø, så da måtte han jo ut å springe i snøen før jobb, der han fikk nok et lite “anfall” og springer rundt i hundre!

 

Kake og selvvalgt gave!

Etter jobb ble det en tur til dyrebutikken, først den ene, så den andre. Førdt var vi på en av dyrebutikkene hvor han får en årlig gave. Deretter reiset vi til en annen dyrebutikk hvor han fikk velge en bamse. Bamse er jo selvfølgelig gøyest, for da kan han grise rundt hjemme med alt som er inni.. HAHA! Når vi da kom hjem igjen, fikk han kake som jeg hadde laget i går. Den fallt ihvertfall i smak da han spiste opp halve kaken med en gang!

På dyrebutikken, så fornøyd<3

 

Kakeoppskrift til hund

  • 2 bananer
  • 2 egg
  • 2,5-3dl hvetemel
  • 1pk skinkebiter
  • 1ts bakepulver
  • 0,5dl smør (flytende eller smeltet)
  • 0,5dl olje

Mos bananene med en stavmikser og rør sammen med eggene, smør og olje. Ha oppi hvetemelet og bakepulver og tilslutt mesteparten av skinka. Spar litt til å pynte på toppen av kaka før du setter den i stekovnen. Ha den i en liten kakeform eller liten brødform som jeg brukte, da det var det eneste jeg hadde.

Stekes på 180 grader i ca. 60min! Du skal kunne stikke en kniv nedi uten noe deig skal følge med opp.

Hele 3år<3

I går ble det en liten tur ut på restaurant og spise. Jeg og samboeren har nemlig 3år sammen i går, og det måtte jo feires med en god middag! 

Og til tross for coronaen, har restaurantene enda åpent, slik vi fikk sjangs til å gå ut å spise da! Og selvfølgelig måtte jeg ha med hunden på jobb i går også da, så han ikke ble alene hele dagen.

Jaja.. det ble ikke det beste bildet når det var mørkt og plassen borte med hjertelysa var opptatt, men bedre enn ingenting da!

Utenom middag, ble det en tur i parken også, der de har pyntet fint med hjertelys, som de gjør hvert år, og andre julelys. Veldig fint når lysene speiler i vannet og svanene svømmer rundt! Da ble det selvfølgelig noen bilder!

2 topper på en søndagstur!

Det ene vannet på veien opp<3

Idag, på en søndag som det var så flott vær, kunne det ikke ble annet enn en fjelltur. Ikke bare en fjelltopp, men to!

Måtte søke litt rundt på nettet før vi fant ut hvor vi ville gå, fordi vi ville gå en plass vi ikke hadde vært før. Vi gikk en rundtur der vi først kom opp til en topp som heter skjørestadfjellet, der hadde vi en liten pause og så på utsikten før vi gikk videre. Så smarte som vi er, tok vi som vanlig ikke med oss noe drikke… noe vi må gjøre neste gang! Videre gikk vi til en ganske så stor stein som heter resasteinen, hvor vi skrev i bokrn som lå der. Deretter fortsatte turen videre til bilen igjen.

Koser seg i solen<3

Turen var fin men vått og sorptete, det var det! Og etter rundt 3 timer var vi fremme med bilen igjen! Det var en spesiell flott utsiky ihvertfall!

Noen bilder fra turen!

Tok bare noen sekunder!

Som vanlig den siste stunden, så har jeg ikke fått noe tid til å blogge. Så derfor for jeg ta med litt fra den siste uken hva som har skjedd! 

Halloween i garasjen!

Forrige fredag var jeg og samboeren invitert til en liten halloweenfest hos søsteren min. Men når det kommer nye regler hele tiden pga viruset, så ble det ikke så veldig mange flere utenom oss, for å unngå noe bot eller liknende. Men gøy var det uansett. De har en nokså fancy garasje i amerikansk stil, så festen ble der med flere halloween pyntegjenstander, røyk, punch og mye mer! Alle var utkledde som på bildet, noe som gjorde det mye morsommere!

 

Sjarmøren med på jobb<3

Lille sjarmøren<3 Øverste bildet var slik han så ut etter vi kom hjem fra jobb..helt utslitt, HAHA!

Det skjer noen ganger at jeg har med hunden på jobb, der flere har hilset på han og synts godt om han. Denne uken hadde jeg han med ene dagen hvor vi var på lageret til firmaet på slutten av dagen. Og i det jeg skulle til å reise hjem, sier hun ene at en måtte komme og se hva jeg hadde med meg i bilen, og ta tok det ikke mange sekundene før det var en hel gjeng samlet rundt av.. HAHA! Synts det er litt morsomt, men gøy at så mange liker han<3 Jeg får ofte høre hvor søt og fin han er, spesielt når han var valp, men egentlig like mye nå! Han er noe for seg selv.. en liten sjarmør<3

De gode vennene<3

Når tantungen kommer på besøk, er det ihvertfall liv, både i han og hunden! Godt og se han koser seg ihvertfall og leker med hunden. Begge to var utslitt etterpå.

 

Håper på jeg får blogget litt mere fremover nå! Alltid gøy og ha en liten oppdatering om hva som skjer!

Ha en fin helg alle sammen<3