Den nye jobben- dagstur

Tiden får fort og jeg har allerede vært 3 uker i den nye jobben som anleggsgartner, rart at dagene går så fort!

Hittil må jeg si at jeg trives så mye og hyggeligere kollegaer og sjef har jeg ikke truffet før! Det gjør arbeidet og dagene så mye bedre og gøyere! Litt morsomt at jeg er den første jenta som starter i det firmaet, men ble da godt tatt imot ihvertfall. Fikk den flotteste og nyeste firmabilen de hadde og nytt utstyr, så å være greie, det vet de ihvertfall hva er her!

Ikke nok med det, så reiset vi på en tur i jobbtiden sist fredag. Turen gikk til sirdalen hvor vi skulle stå på ski, men jeg som ikke liker å stå på ski, ble ikke med på det. Mens de andre var i trekket, hadde jeg med meg hunden i snøen imens til de var ferdige og ble mat etterpå. En fin dag, fint vær med hyggelige folk!

Selvfølgelig må Zorro være med på jobb og har vært med på jobb siden dag 2, han er veldig fornøyd med å få være med og sitter i bilen og følger med til han får komme ut!

 

2 turer

Ikke værst at det har vært sol og fint vær i så mange dager nå uten regn, helt fantastisk! Så da har det blitt en god del turer den siste tiden, enten det er hjemme eller plasser vi kjører til. På søndag gikk turen til Jørpeland, nabobyen der jeg er oppvokst. Det ble ikke bare en tur, men to! Først rundt en holme, så flyttet vi bilen og gikk den andre turen langs elv med laksetrapp og litt forskjellig. Litt gøy å gå på disse plassene igjen, da det var noen år siden sist, og sist jeg gikk de turene var sammen med pappa som ikke er her lenger<3

Ny jobb, nye kollegaer og nye oppgaver!

Idag ble det endelig nye jobb etter en stund venting! 

 

En fin start på den nye jobben ble det også med fint vær og ble møtt av en virkelig hyggelig sjef og glade kollegaer! 

Gøy å kunne få en ny jobb som anleggsgartner nå når jeg er utdannet som dette, og mye mer variert arbeidsoppgaver i denne jobben. Så blir spennende og se fremover hvilke prosjekt vi skal utføre og hvor flotte hager det blir!

 

Ha en fin uke!