Båttur!

På lørdag ble vi invitert med til båttur, så i går ble det båttur så og si hele dagen! Det ble jeg, samboeren min, søsteren min og samboeren hennes, pluss søsteren og faren deres, og selvfølgeli lille Oliver<3 Ihvertfall en veldig god stund siden jeg fisket sist, men klarte da i det minste og få noen på kroken!

Planen var egentlig å bare være litt utpå, kjøre litt med båten og fiske litt, men da vi begynte å få så VELDIG mange fisk, kunne vi ikke stoppe. Det var så mye fisk at vi kunne bare ta fiskestanga rett nedenfor båten og fikk napp! Det ble flest makrell, noen torsker, sei og lyr.

Vi var heldig med at det var så fint vær, og heller ikke kaldt utenom når vi kjørte med båten. Alle koset seg, men på slutten ble tantungen min ganske så trøtt og sovnet i fanget tilslutt. Det kan jeg godt forstå for han lille der på en båttur og fisket som han også gjorde, da blir du fort trøtt!

Nesten alle fisket og søsteren min stod for jobben med å få av fiskene fra kroken og få dem i bøtta. Litt morsomt var det når fiskene tok på tur rundt om i båten, ikke var de lette å få tak i heller når de er så glatte, HAHA!

En liten oppdatering

Slapper av på sofaen, noe han gjorde mesteparten av dagen etter jobb

Som sakt ble Zorro VELDIG syk i begynnelsen av uken. Eller rettere sakt så begynte det litt sist helg.

Han var jo så dårlig at det ble til han var med meg hele uken på jobb, slik vi visste hvordan det gikk med han. Det var ikke mye mat vi fikk i han, kun noen få biter. Så han kastet opp flere ganger og var helt slakk og ingen energi, men han klarte ihvertfall å drikke en del vann! Heldigvis virket medisinen vi fikk fra dyrlegen, og i går kunne vi se at han begynte å bli frisk. Da var energien tilbake, han begynte å spise fóret sitt, leke og avføringen hans var ganske så normal uten blod lengre! Så vi ble ganske lettet når vi så han ble bedre iform og at vi slapp å gå til dyrlegen i går igjen for å sjekke magen og slikt. Det var uansett veldig vondt å se han ha det så vondt og være dårlig<3 Idag ser vi han er helt tilbake til normalen, og håper han ikke får slikt igjen!

Lille kollegaen min<3

Syk.. blod, sprøyte og medisiner

Travel dag idag.

Må selvfølgelig få låne jakken for å ikke fryse!

Jeg stod opp for å gå på jobb idag. Tenkte med meg selv, idag har jeg god til før jeg må kjøre til jobb. Det hadde jeg også, helt til jeg skulle gå den vanlige morgenturen med hunden. Han har vært litt dårlig i magen de siste dagene, men bare tenkt det var bare helt vanlig slik hundene får av og til. Men det så ut til å bli bare værre og værre. Da jeg gikk med han hørte jeg på han at han ikke var iform i det heletatt og det bare fosset ut av han, vi kom hjem og der kastet han opp. Da fant vi ut at jeg tok han bare med meg på jobb, i tilfelle det skulle skje noe alvorlig.

Arbeidsdagen gikk og han var nokså slakk, ville ikke spise eller noe, men fikk i han vann ihvertfall. Han har ikke spist siden søndag, bare pga han ikke er frisk. Jeg luftet han på jobben uten at han ville gjøre noe fra seg. Vi kom hjem og da skulle jeg gå den vanlige runden med han, og for å se om han måtte på do denne gangen.. det måtte han. Det fosset ut slik som sist, men denne gangen var det bare fullt av blod så kom ut, så da var det bare rett opp med mobilen og få en akuttime hos vetrinæren.

De hadde egentlig veeldig fullt idag, men de klarte tilslutt å presse oss inn. Veldig god service hos dem! Dyredoktoren på soma i Rogaland. Vi kjørte avgårde med en gsng og fikk sjekket han. Litt feber, kraftig mageinfeksjon og diverse. En sprøyte ble gitt, og jeg fikk med litt forskjellig jeg skulle gi han de neste dagene. Så nå satser vi på han blir bedre! Ikke gøy å se han ha det vondt<3 Ble det ikke bedre til fredag, fikk jeg beskjed om å komme tilbake for å blant annet ta røgntegn og slikt. Håper vi slipper det, men den neste tingen vi skal gjøre nå ihvertfall, før fredag, er å få forsikring på Zorro, om det skulle bli store utgifter hos vetrinæren.

En stykk utslitt, trøtt og syk hund<3

For en dag!

Farmor<3

 

Stress!

I går va jeg som vanlig på jobb.. vi ble ferdig den ene plassen og skulle videre til neste. Jeg gikk selvfølgelig bort til bilen min og skulle hoppe inn å kjøre etter hun jeg var med. Men så enkelt var det ikke… når jeg som vanlig skull trykke på knappen på nøkkelen for å låse opp, skjedde det ingenting. Jeg prøvde å gå nærmere, sjekket alle dørene men ingenting funket. Det eneste som virket, var å låse den. Jeg tenkte først det måtte være noe med nøkkelen, men siden det gikk ann å låse, ble jeg litt usikker. 

Jeg ringte først til samboeren og fortalte hva som hadde skjedd, og han skulle komme bort. I mellomtiden ringet jeg til søsteren for å spør om hun visste noe, siden hun jobber på verksted. Hun prøvde også å si forskjellige ting jeg skulle prøve, uten hell. I nøden kunne ihvertfall hun komme med utstyr til å bryte opp bilen, men håpet vi slapp det.

Samboeren min kom etter en stund og prøvde det samme som jeg hadde gjort, og plutselig ble bakdøren låset opp. Da var det bare å finne frem brekkjernet og få opp pleksiglasset som går frem til setene (i caddyen). Etter vi fikk opp det, var det bare å komme seg frem å få opp bilen. Så vi fikk den opp tilslutt uten at noen flere måtte komme! Kjente jeg stresset litt da, jeg som aldri stresser. Men siden det var på jobb og vi hadde det egentlig travelt. Men vi rakk da alt vi skulle gjøre for det om!

 

Spillkveld med kjære farmor<3

Ikke nok med bilen, så ble det litt travelt hele dagen i går. Når arbeidsdagen var over, var det bare å komme seg full fart hjem. Få byttet klær og slikt, så var det bare å komme seg avgårde igjen da vi skulle inn til farmoren min for å kjøre hun til blant annet apoteket som ikke har de lengste åpningstidene, og måtte få rekke det.

Vi var hos hun resten av kvelden, så da fant vi ut vi kunne like så godt spille litt brettspill, siden farmor også liker det så veldig godt. Så det ble noen timer med spill før vi reiset hjem. En koselig kveld<3 Og en stykk glad farmor som fikk besøk<3

 

Ha en fin helg alle sammen<3

En helg med bobler!

Ikke særlig mye som har skjedd i helgen, men vi hadde da en koselig kveld på lørdag hos søsteren min og samboeren hennes. Der ble litt drikke og nyte kvelden i boblebadet! Her var vi også i går for være litt sammen med tantungen<3

Ellers ble det litt besøk hos familien til samboeren, både på fredag og i går. Ikke så mye ellers å gjøre i det regnet som var..

 

Jobben

På jobb går det i vedlikehold! Alt fra luking, planting til klipping og generelt vedlikehold. Slitt oss nesten helt ut idag bare for å få opp noen trepåler som er oppbindingen til trærne. Noen var greie å få opp mens andre var helt umulige å bare rikke på, men vi fikk det np til tilslutt etter en stund! Var ihvertfall fint vær idag da! Og satser på værmeldinga stemmer med at det skal re slikt vær redten av uka.

Håper alle får en fin uke<3

Gul sløyfe? -Hund

Du er sikkert hundeeier, men visste du om den gule sløyfen, og hva den faktisk brukes for? Er du hundeeier, er den gule sløyfen en grei ting å vite om.

Jeg selv visste ikke om det før jeg så et innlegg med dette for noen år siden. Det er ikke så mange som har hørt om det, men det er i utgangspunktet en veldig viktig ting.

Det, det går ut på er at denne sløyfen skal kunne hjelpe deg og andre på tur med hunden. Om du fester en gul sløyfe, et bånd eller hva det måtte være, så viser det til andre at din hund f.eks kan være aggressiv, syk, under trening eller andre grunner. Da blir det som en “beskjed” til andre at denne hunden skal re ifred og at du ikke skal gå bort til den.

Jeg har ikke brukt det selv helt enda, men tror folk forstår at min hund er under trening og litt “vill” når vi er ute å går og han uttagerer.. HAHA!

Men som sakt, når det ikke er så mange som vet om dette, så er det heller ikke sikkert alle forstår og dermed ikke respekterer sløyfen fordi de ikke visste at den skulle være et slags tegn for hunden. Så derfor, om flere brukte det, så ville flere visst om det!

Pannekaker på en lettere og raskere måte!

Du har kanskje lyst på pannekaker en dag, men orker ikke finne fram stekepannen og krise med det, eller du får kanskje ikke helt til å lage dem.

Jeg fikk nemlig et pannekakejern av moren min nettopp. De blir jo selvfølgelig litt mindre i størrelsen, mer som amerikanske pannekaker, men sammen smaken var det nå. På samme måte som du lager vaffler, lager du disse pannekakene. To stykk om gangen! Veldig genialt, synts ihvertfall jeg. Så idag ble det pannekaker til frokost<3

Jeg vet ikke hvor det er kjøpt, så jeg kan desverre ikke anbefale noen plass å kjøoe det. Men om du søker litt rundt, så finner du det nok!

Veeldig fornøyd med det!
De blir kanskje litt små, men da blir det i det minste flere av dem!

It’s weekend!

Endelig helg igjen, selvom uken har gått veldig fort! Selvfølgelig skal det være regn hele helgen, så mye tur og slikt blir det nok ikke. 

Gårdsdagen fløy jo forbi, da det først var jobb, også skulle til moren min senere på kvelden for å hente noe, som også tar litt tid å kjøre til. Vi kom hjem fra jobb, spiste også skulle vi kjøre. Bilen vår hadde vi nettopp fikset og fikk den tilbake på tirsdags kveld. Men neida, når vi skulle kjøre, oppstod selvfølgelig det samme problemet. Alle de samme lysene kom opp og vi måtte bare kjøre hjem igjen med den og bytte til den andre bilen (arbeisbilen jeg bruker til jobb). Vi fikk da ringet til han som fikset den, som heldigvis skal sjekke den idag. Så jeg håper det bare er en feilmelding eller noe slikt! Litt morsomt å tenke på.. den blien er mye nyere enn hva den andre bilen vi har er, denne har vi hatt en del problemer med nå, mens på arbeidsbilen min har vi ikke hatt et eneste problem. Eneste vi har gjort var å skifte bremser pga de begynte å bli litt slitt.. HAHA!. Så det er ikke alltid det nyeste som er best. Men vi håper vi slipper problemer på en god stund etter vi har fått iorden dette.

Så det første vi skal gjøre idag er å få bilen bort til han som fikset den, slik han kan få sett over den og forhåpentligvis fikse den. Ellers skal vi en liten tur ut ikveld med en kompis av samboeren for og ta noen øl og slikt. Så det blir nok en grei dag dette, selvom det regner. I morgen håper jeg det blir mindre regn så vi kan komme oss på en skikkelig tur med hunden!

Solstek, steinheller og fine dager

Fikk i det minste en hjullaster tilslutt, så arbeidet ble litt lettere!

Jeg er glad det endelig har blitt litt kjøligere. Ja jeg vil helst ha varme, men og jobbe i den varmen og solsteken som har vært, er ikke mye gøy eller motiverende. Men når du kommer hjem fra jobb og ellers i helgen, ja da er det veldig greit å det været.

Bedre blir det ikke når du jobber utfor noen blokker, det er vindstille, solen steker og gjennspeiler i vinduene. Så det ble rett og slett som et drivhus!

Den store gleden jeg og samboeren min hadde en liten stund, var at vi fikk jobbe sammen en uke. Det prosjektet jeg jobber på nå, skulle det brukes en gravemaskin for å grave opp noe og slikt. Og da samboeren min og en til jobbet rett nedi gata med en gravemaskin, ble det til at det var de to som kom opp til oss.

Vi fikk da spart litt diesel den uken ihvertfall, da jeg bare satt på i firmabilen til samboeren! Greit var når jeg måtte kappe stein hele dagene, og samboeren min kom og hjalp og kappet en del steiner. Veldig greit å få en liten pause, da det kun er jeg som må gjøre den jobben til vanlig. Ser fram til å bli ferdig med denne jobben vi har fått, som er å ta opp heller for så å legge dem ned igjen, for tredje gang. Grunnen er at fallet på hellene ikke er sånn som det skal, og må derfor fikses.