Luksus må til

Kan ikke klage på ferien her i Tyrkia! Nå har vi vært her 1 uke hvor vi har vært ute på veldig mye forskjellig, alt fra parasailing, båttur, safaritur, shopping, spa her på hotellet og ikke minst, soling og bading! Kan ikke klage på det fine været vi har, når vi til vanlig har mest regn hjemme i Norge, men noen dager er det rett og slett for varmt til å ligge å sole seg når det er 38 grader i skyggen. Kjenner varmen godt da! Vi har Ihvertfal fått sett veldig mye av byen, Alanya hvor vi også tok en gondol opp på fjellet til en slags borg hvor det var flott utsikt, så vi er frem til en uke til her nede med flere utflukter og opplevelser. 

Ikke alt som er slik som det viser på bildet eller slik som de forteller at det skal være. Safarituren var litt skuffende da bildene vi fikk se før turen, viste noe helt annet og finere område enn det vi fikk se. Men likevell så var de jo en fin opplevelse og få se noen fosser, grotte og slikt.

Veldig små fosser iforhold til hva de viste oss på bildene.

Ihvertfall glad vi slapp unna all kaosen på flyplassen og alle kanselleringen, eller folk som ikke får bagasjen sin. Heldigvis var vårt fly bare noen minutt forsinket fra Stavanger, men den tiden tok dem igjen i luften. Værre var det når vis skulle ta bussen vi hadde booket til hotellet. Den skulle gå nesten like etter at vi hadde landet, så skulle den kjøre innom alle de hotellene den skulle til på veien, med et stopp på en bensinstasjon, det var greit nok. Men på nettet stod det den tok 2 timer, kanskje opptil 3 timer, etter hvor mange hoteller den måtte innom. Så vi tenkte at vi var fremme på hotellet rundt to-hall tre tiden, slik at vi kunne sove og stå opp ikke sånn altfor sent. Istedet var bussen ikke fremme før klokken 5 på morningen! Så skulle vi jo få på plass ting og komme oss litt til rette før vi la oss. Så jeg følte den dagen der gikk veldig fort, med tanke på at vi måtte stå opp så sent for å få sovet litt. Ble veldig lei av å sitte på den bussen til slutt, når vi i tillegg hadde sittet på flyet rett før, i noen timer.

 

Bla nedover for å se flere bilder fra turen!

Flinke frisører, selvom det ikke bler slik som jeg viste bilde av. Istedet for blonde striper, ble hele håret blondt nede og opp til hodet

 

Takk for at du leser bloggen min<3

Ha en fin sommer!

Siste dagen!

Da var det blitt sommerferie igjen! Synts tiden går sååå fort.

Etter en lang dag på jobb så var det endelig ferie. Men det blir ikke mye avslapping enda for det om. Nå er det full pakking av koffert og gjøre alt klart til i morgen, da vi nemlig reiser til Tyrkia i morgen. Ser så frem til det! Er noen år siden sist sydenferie, så da er det ekstra grunn til å se frem til denne reisen. Det er ikke bare gleder med reisen heller. Det værste er jo selvfølgelig å måtte reise fra hunden i 2 uker, men kan ihvertfall trøste meg med at min farmor skal passe han og jeg kan derfor ha facetime med hun og se hunden så mye jeg vil!

Håper alle får en fin sommer!

Zorro<3

Instagram: sandra_kleven