Da var den tiden over..

Da var det ikke lenger “ferie” for oss. Jeg har vært permittert en måned nå, og samboeren tre uker. Han startet på jobb igjen sist uke, og jeg denne uken.

Må si det var ikke så gale å ha litt fri, utenom at du ikke får samme lønn da. Men ellers så har vi alltid funnet på noe, og fått brukt VELDIG mye tid på hunden, både fått trenet han og gått flere turer. Tror det hadde vært litt kjedelig om vi ikke hadde hatt hund. Så vi har egentlig bare koset oss! Var litt greit for meg å slippe å jobbe i den ekstreme kulden, da hendene mine ikke tåler det så godt. Jeg sliter nemlig med blodsirkulasjonen i hendene, noe som gjør at jeg nesten alltid er kaldt, fryser voldsomt og kan være kald midt på varmeste sommeren. I tilleg til at jeg endten blir helt rød eller blå på hendene, og selvfølgelig er det ikke like enkelt å jobbe da når du er iskald og fingrene er nesten ubevegelige, samme hvor varme hansker du bruker!

Nå er det bare å jobbe seg fremover til fagprøven, ikke lenge til nå. Kjenner det skal vli så godt å bli ferdig med den så jeg slipper å tenke mer på den!