Dagen du aldri fikk oppleve

Gratulerer med dagen PAPPA<333

Off… like trist hver gang! Idag skulle pappa blitt 50 år, fortsatt så ung. Rundt tall, og det betyr stor feiring, men det fikk ikke han oppleve.. skulle ønske det<3 Eneste vi kunne gjør, var å pynte litt på graven hans og i det minste, være der. 

Hadde planer om å legge på en fin krans hos han, og plante noen blomster. Fant aldri noe krans som var fin, så fant tilslutt ut at jeg skulle prøve å lage en selv. Da var det ut i skogen å finne litt forskjellig, fram med ståltråden og prøve seg fram. Den ble jo bra da må jeg si, ble litt stolt over den!

Siden jeg fortsatt er permittert, kjørte jeg til farmor, hentet hun, fikk tak i noen fine blomsterplanter, også gikk vi til graven sammen. Ble en liten stund der etter vi hadde plantet og pyntet, vi bare stod der, så på graven hans og tenkte på han, hvor mye vi savnet han<33 Like hardt hver gang, og alltid noen tårer som kommer..

 

Savner deg pappa<333

Går ikke en dag uten at jeg tenker på deg og savner deg! Tårer fosser ut flere ganger<3

Kommende kjendis?

For en liten stund tilbake, ble jeg tipset om å melde meg på et tv-program.. eller rettere sakt, melde på Zorro. 

Fra bølle til bestevenn, heter programmet. Ikke sikkert så VELDIG mange har hørt om det eller sitt det, men dette programmet går ut på at hunder med problematisk adferd og ekstreme utfordringer, får hjelp.

Som jeg har skrevet om tidligere i bloggen, så sliter vi med flere problemer med Zorro. Hele hunden er en stor utfording. Han utagerer på biler, sykkel, folk, bjeffer på alt ifra vinduet og bilen, andre kjøretøy og hunder. Passerer vi andre hunder, blir han helt gal. Så nå håper vi virkelig på hjelp hvis vi får være med i dette programmet!

Vi sendte først inn en søknad før vi få fikk et svar om at vi hadde blitt valgt ut videre. Da måtte vi få en video av alle problemene til Zorro. Vi tenkte jo først at det blir jo selvfølgelig lett å få til. Dagen etter tok vi turen til turplass hvor jeg visste det var mange folk, hunder og sykler. Da vi kommer der, møter vi først på flere folk, men neida, Zorro skulle plutselig gå helt fint forbi de, ikke en eneste lyd. Vi møter på sykkel, ingen reaksjon. Deretter møte vi på en stor hund, men NEI! Han ville ikke bry seg om den nei.. Jeg kunne til og med gå med slakt bånd forbi den andre hunden! Vi holdt på en god stund også, så vi tenkte vi skulle bare gi opp å prøve en annen gang. Tilsutt, på vei tilbake til bilen, da fikk han plutselig lyst til å reagere på alt igjen! Så da fikk vi video av det. Neste var kjøretøy og at han bjeffer i vinduet hjemme.

På vei til å utagere på en hund

Startet med å gå med veien, det kom flere biler uten at han hadde planer om å se på de engang. Så jeg ga opp etter en stund. Men da vi var på tur i Bergen og vi gikk med Zorro midt i sentrum, da fikk vi det også på video. Bjeffing i vinduet, det tok jeg hjemme. Satt og kikket i vinduet og ventet noen skulle gå forbi. Tilslutt gikk det ei forbi!

I aksjon med å bjeffe å prøve å ta en sykkel

Nå venter vi bare på svar på søknaden igjen som skjer i slutten av måneden. Så da satser vi på vi får vært med!

 

Instahund

Fått seg noen følgere allerede!

Jeg kunne ikke la var, jeg måtte bare lage en instagram til Zorro. Det er jo så mange som har det, og om vi skal være med på programmet, må han jo selvfølgelig han en insta som det kan legges ut bilder derfra på! Noen forstår det ikke og mener det er helt idiotisk å lage instagram til et dyr. De med sitt tenker jeg. For de som liker dyr og vil gjøre litt ekstra utav det, så er det jo bare gøy. 

Følg han gjerne:

https://www.instagram.com/the_adventure_of_zorro/

Om linken ikke skulle virke, så søker du på “the_adventure_of_zorro”

Hjerter og gaver<3

Da var det tid for den årlige “hjertedagen”.. valentinesdag. Kjøpepress og unødvendig feiring som mange sier, men for andre så betyr det den dagen noe. Ser mange skiver her og der om at det kun er en kjøpepress dag som kommer fra USA og at det ikke burde eksistert. Men da tenker, hva med alle de andre liknende dagene da? Slik som bollesøndag idag, jeg forstår ikke vitsen med det. Da er det mer logisk med en valentinesdag, selvom jeg også spiser en bolle på bollesøndagen.

Spuergode boller som jeg fikk av søss!

Jeg selv synts det er koselig å ha en slik dag hvor du gir litt mer oppmerksomhet til samboer eller kjæreste. Om du ikke kjøper gaver og bruker penger på det, så går det ann å gjøre mye forskjellig helt gratis! Så at det er en kjøpepressdag, det synts jeg er feil.

Selv har vi kjøpt en liten gave til hverandre, men ikke dyrt. Samboeren fikk litt forskjellige ting, blant annet 10 flaxlodd og slikt, mens jeg fikk en fin orkidé<3 Synts det er litt bedre å få slike blomster/planter som varer i flere år, enn roser som kun varer noen dager!

Utenom dette så sitter vi hjemme, ser tv, skal spise god mat, og senere litt kake som jeg har laget<3

 

Valentines hund

Ikke bare jeg og samboeren som gir gaver til hverandre. Selvfølgelig må jo Zorro også få en liten oppmerksomhet, og alltid like gøy hver gang vi gir han en leke og se hvor glad og fornøyd han blir. Han fikk seg en liten musebamse.. som ikke er så mye hel lengre. 

Håper du får en fin valentinesdag, morsdag og bollesøndag<3

På tur i kulden

Da var turen til bergen over, og vi er hjemme igjen. Litt trist, for det var gøy å være der oppe og være en annen plass en hjemme. Vi fikk da gjort mye på den lille tiden vi var der.

Når vi kom opp, fant vi først hotellet, før vi gikk og spiste på en restaurant. Senere mot kvelden tok vi turen med fløibanen. Vi hadde jo med oss Zorro på dette for første gang, men han tok det helt fint og satt fint og ventet! Det var flere minus i Bergen, så Zorro fikk på seg potesokker og jakke. Når vi da var på vei tilbake til hotellet, så ser vi Zorro gåre den ene bakfoten oppe og haltet, da var det potesokken som hadde røket og han hadde jo blitt iskald, stakkar! Vi skyntet oss til hotellet å fikk varmet han. Så idag skal vi ut å finne skikkelige sko til han<3

Utsikten fra fløien!

 

Akvariet

Vi fant ut vi ikke skulle reise hjem mitt i rushet i går når søstera til samboeren var ferdig på sykehuset. Så vi gikk først ut å spiste, før vi så gikk i akvariet.

Det vsr gøy å var der, men må si at det var ikke verd pengene da det ikke va SÅ mye å se å gjør der. Men men vi fikk jo noe gjør ihvertfall, selvom vi bare brukte en time der. Etter dette tok vi turen hjemover igjen.

Fikk så mange bra bilder fra akvariet, så er en rekke bilder nedover for de som vil ta en titt!

Bergen, here we come

Må jo finne på noe å gjøre om dagene nå når vi begge er permittert. Søsteren til samboeren skal til sykehuset i Bergen, hun ville jo helst ha med seg noen på reisen opp. Så da tenkte vi at vi kunne jo bli med! 

Da var det bare rett inn å finne hotell. Det var ikke like lett siden det var ikke så mange billige hotell som tillot å ha hund på rommet, og selvfølgelig måtte jo Zorro være med. Men fant et tilslutt, til og med midt i sentrum i Bergen. 

Vi skulle stå opp litt tidlig idag, så vi la oss jo ikke så veldig sent i går for å få nok søvn.. tenkte vi. Men midt på natta ble Zorro dårlig og måtte ut. Det kom ut i begge ender og han lå å frøs etterpå. Pakket på han og fikk sove videre etter en stund. Heldigvis ser det ut til at han er frisk nå! Så da var det avgårde på morningen idag, ligger over til i morgen, også hjem igjen i morgen.

 

Bilen stritter imot

Så heldige som vi er, så ska det alltid skje noe med bilen rett før vi skal på en langtur. Var ute å kjørte på mandsg da det plutselig smallt framme under bilen, og da var det selvfølgelig fjøra som knakk. Vi måtte bare raskt få ringe til verkstedet som heldigvis kunne fikde det i går, slik vi fikk kjøre denne bilen og slippe leiebil! Satser på det ikke skjer noe mer på veien opp til Bergen nå!

Feiring som permittert$

Nydelige utsikten hos farmor! Blir aldri lei av den<3

Ble 22 år i går! Så da ble det selvfølgelig et aldri så lite selskap med familien. Et selskap i går, og neste selskap på lørdag! Grunnet til at jeg deler det opp er fordi farmor som var her i går, ikke vil være sammen med så veldig mange folk omgangen siden hun har stor risiko for å bli smittet. 

Ikke ble bare jeg permittert sist uke.. samboeren min fikk også beskjed på fredag om at han ble permittert, så da fikk vi en liten “ferie” begge to, HAHA! Er jo veldig kjipt, men sånn er det og vi forvenetet det også nå nær frossten er her. Så lenge det er frosst, har vi ikke så mye arbeid, så da får vi bare vente.

Så i og med vi ikke måtte på jobb i går, så kjørte vi til farmor i går som bor et stykke unna, hentet hun og kjørte hjem til oss. Senere kom søsteren min, samboeren og tantungen, hadde middag, kaker, gaver og slikt, før vi kjørte farmor hjem igjen på kvelden.

Fornøyd med gavene <3 Bølgetang, skoskap og 2 kopper!
Zorro fikk slitt seg ut hos famor med hunden hennes! Koset seg i snøen<3

Ha en fin uke videre<3