Is og snø = null jobb

Det er alltid fint med litt snø, men det er ikke alltid denne kulden og isen passer inn når det gjelder utendørsjobb. 

I går fikk jeg nemlig den uhyggelige beskjeden om at jeg ble permittert. Har egentlig full forståelse for det, da vi er flere som nestdn ikke har gjort noen spesielt arbeid de siste ukene. Ikke like lett å være anleggsgartner på denne tiden av året når du verken kan plante, legge stein eller nesten noen ting. Så jeg har ikke gjort mye gartnerarbeid i disse ukene. Istedet har jeg vært mye innendørs å hjulpet litt her og der, men det passet egentlig litt greit det også da jeg sliter med å fryse VELDIG på hendene på denne tiden og er ingen hansker som klarer å holde på varmen godt nok. 

Ihvertfall ekstra glad for at jeg har hund nå når jeg er permittert, for da har jeg alltid noe å gjøre på om dagene. Blir mye turer, joggeturer, trening og trening av Zorro fremover da! Startet allerede i går med å trene Zorro skikkelig igjen, men alle de problemene vi har med han. Idag ble jeg Ihvertfall imponert over hvor flink han var, gikk fint i båndet, brydde seg verken om hund eller folk, så da ble det mye skryt og godbiter. Så var det hjem og belønne han litt ekstra med et bein<3

Nyter solen, innpakket i vinterdekkenet sitt<3

Julen er over og 2021 er her

Da var jule- og nyttårsfeiringen over for denne gang, og tilbake på jobb. Kjenner det hadde ikke vært feil og hatt noen dager ekstra fri, spesielt i denne kulden.. men men, sånn er det. Uansett, hatt noen fine dager med besøk, turer og selvfølgelig feiringen av jul og nyttår.

I romjulen ble det som vanlig ut på besøk på middag første og andre juledag, noe som alltid er like koselig. Første dag var vi hos svigermor, og andre dag var vi hos farmor. Utenom dette så tok vi oss en tur til svigerfar ene dagen. Dette er jo noe som tar en hel dag da vi må kjøre helt til kvinesdal og hjem igjen, utenom at vi skal være der en stund. Like gøy å komme der hver gang! Koselig og ekstra gøy med flere hunder! 

 

1år, bursdag og nyttårsfeiring 2021

31 desember er litt ekstra spesiell for meg og samboeren min, da hadde vi vært forlovet i 1år, da vi ble forlovet 31 desember 2019<3 Så det feiret vi sammen med nyttårsfeiringen. Ikke nok med det, så har samboeren min bursdag 1 januar og ble 26år, så det blir liksom hele tre feiringer på en gang! Haha! 

Vi fikk besøk av mamma og gjengen, laget kalkun, spiste dessert, hadde pakkeleken og ellers bare koset oss resten av kvelden!

Noen bilder fra kvelden!

Gleder oss alltid til nyttår og slikt, men ikke når det kommer til Zorro (hunden). Gruer oss like mye hver gang fordi vi vet hvor mye han stresser, peser og bjeffer i et sett! Så denne gangen gikk vi til dyrlegen for å se om det var noe vi kunne få til han som hjalp. Vi fikk noe sprøytegreier som han sa skulle fungere. Vi tok den med og testet på nyttårsaften, og selvfølgelig var der ingen effekt av den. Så den var ikke mye til hjelp. Den værste tiden er jo rundt kl toll, så da fant jeg ut at rett før vi skulle gå ut å skyte opp fyrverkeri, så kunne vi ta ned rullgardinene og sette på sånn passe høy musikk med bass på. Det gjorde at han ikke klarte å høre lyden av fyrverkeriet heldigvis! Så han lå istedet og slappet av og sov.. så mye bedre!

Dagen etter ble det også folk, da vi feiret samboeren med familien hans, med først litt mat og deretter fest og drikke utover kvelden. Så det ble en sen kveld, med en “fest” som ikke stoppet før kl 4 på natten! 

Måtte selvfølgelig lage en aftereight kake, pluss jeg prøvet meg på å lage dronning maud for første gang. Den ble god, men ikke heeelt vellykket da det ble noen gelatinklumper her og der.

 

Enda en bursdag

Idag er der nok en bursdag vi skal i, denne gangen er der søsteren min. Så i går kveld var det bare å få laget kaken nesten helt ferdig, så det bare er kremen igjen å fikse før vi skal rett bort dit etter jobb!

 

Ha en fortsatt fin uke<3