Den beste vennen en kan ha er 4 år idag!

HAPPY BIRTHDAY ZORRO!!!

Idag har verdens beste hund bursdag, og blir hele 4 år! Kanskje 4 år, men like mye valp enda.

Sikkert ikke alle som feirer hunden sin like mye som jeg gjør.. men han er like mye verdig han som alle andre! Så da ble det først en tur på to av dyrebutikkene her, deretter fikk han gaver, hundekake som fallt veeeldig i smak og god mat! Ble ikke mye tur da det pøsregner og Zorro hater regn, haha!

Ble en lykkelig hund kan du si! Og trøtt ble han også

12.11.2017 = 4 år!

God middag på Egon!

På sist fredag, ble det en liten feiring.. det er en selvfølge! 12 november, hadde jeg og samboeren.. eller min forlovede, vært sammen i 4 år<3.

Ikke alle som liker å gjøre så mye utav det, men vi synts det er koselig å feire det litt! Trenger ikke være så mye mer enn bare en middag og gjøre ting sammen sånn som vi gjorde.

Vi gikk først litt rundt i Stavanger før vi spiste på egon hvor vi hadde reservert bord. Ble sittende der en stund før vi gikk videre. Vi var heldige med været da det ikke regnet som det egentlig skulle. Så da fant vi ut at vi kunne farte litt rundt med el-sparkesyklene, rundt i Stavanger. Vi savnet det sååå mye fra da vi var i Oslo i sommer, så var gøy å få gjøre det igjen! Pluss noen bilder ble det også, selvom det ikke ble de beste bildene i mørket.

Etterpå reiste vi hjem å hadde filmkveld med litt drikke og kake<3