Ørret og potetform med grønnsaker

For de som liker fisk og vil prøve ut en ny vri på fiskemiddagen, så bør du prøve denne! Sun og god middag som enkelt deles opp og legges i form og inn i ovnen

Oppskrift

  • 500g Ørret
  • 1ts salt
  • 1stk purre
  • 1stk rødløk
  • 2 gulrøtter (kan sløyfes)
  • 1 brokkoli
  • 1stk hvitløk
  • Poteter (ta oppi så mye du vil ha)
  • 3dl Fløte
  • Gressløk/dill

 

Sett stekovnen på 220 grader.

Skjær opp potetene i terninger og ha de i en ildfast form. Skjær opp resten av grønnsakene og ha dem oppå potetene.

Hell på fløten, skjær opp fisken i biter og legg den øverst i formen før du strør oppå litt salt, gressløk og dill.

Stekes i 30-40min til potetene er gjennomstekt. Gjerne rør litt i det underveis.

Endelig en normal feiring igjen!

Gøy å endelig kunne feire 17 mai på en normal måte igjen med tog, masse folk, kaker, pølser, is.. ja, alt som har med 17 mai og gjøre!

Dagen startet tidlig med barnetoget vi så på. I parken der hvor vi bor, hadde de laget til en slag kafé hvor vi gikk etter barnetoget, deretter videre opp til neste plass hvor det var leker, mat og kaker, og ble værende der en stund. Hjem en liten tur før vi så gikk for å se på neste tog, som da var folketoget. Må si jeg var stolt over Zorro som kunne oppføre seg som om han var en normal hund den dagen. Hvor andre hunder kunne gå rett forbi han uten at han lagte så mye som en lyd en gang!

Etter toget reiste jeg og samboeren, og selvfølgelig Zorro, til Sandnes (den større byen) for å se på folketoget der også. Ble værende en stund der, gikk i gatene, folk som skulle hilse på hunden, så før det så var hjem igjen for å grille. Ble en travel dag! 

 

Fra enkel singel- til et helt nytt gårsdrom!

Sedum og ferdiplen gir så fine og sterke farger!

Sist uke ble vi på jobben, ferdig med et av prosjektene våre hvor kunden skulle ha et helt nytt gårdsrom, sti, trapp og litt diverse. 

Var gøy å være med på et prosjekt fra start til slutt når det er så stor forskjell på hvordan det så ut før, og hvordan resultatet ble etter vi bler ferdig! Før var det bare en gammel og slitt tretrapp med kun singel over hele gårdsrommet. Etter vi var ferdig med jobben ble det brostein og heller i gårdsrommet, betongtrapp med skifer oppå, litt ferdigplen, sti av brostein på den andre siden av huset, og litt sedum som den siste lille finishen! Det ble en fornøyd kunde og et fint resultat! 

Fint å se hvor mye litt sedum kan gjøre med blant annet å få litt farge til et stort område med stein, men også at du kan bruke der du ikke kan eller kommer på å ha noe annet, eller om du legger sedum en plass robotklipperen kanskje ikke kommer til, sånn som vi gjorde på det øverste bilde. Enkelt og greit! Og ikke minst, så er det jo fint når ferdigplenen kommer på og det blir helt grønt og fint! 

Gårdsrommet
Resten av gårdsrommet. Brostein rundt hele belegget, pluss et lite stykke i midten som du ser
Sedum i en skråning hvor den passet fint inn oppå muren
Betongtrapp med skifer på!
En del av gårsrommet, pluss litt ferdigplen
Et parti med heller og et parti med brostein
Sti av brostein, ferdigplen og sedum