Så var det over for denne gangen

Årets ferie ble ikke så verts i år heller, selvom det bare ble Norgesferie denne gangen også, bare litt bedre planlagt enn sist.. 

Ferien startet med en tur til Bergen, kun en natt og hjem igjen. 4 dager etterpå bestilte vi hotell i Oslo sentrum! Og reiste 2 dager etterpå, med hunden selvfølgelig!

Vi var veldig heldige med både været, temperaturen og beliggenheten til hotellet, da hotellet lå rett veldig praktisk til!

Her ble det flere timer med gåing rundt i gatene for det er jo så mye å se der borte! Kjørte rundt med el-sparkesykler når Zorro var på hotellrommet når det var for varmt ute for han. Var veldig gøy og vi fikk sett mye med sparkesyklene også siden vi kunne kjøre et stykke unna da.

Båttur på 2 timer ble det også, i seilbåt, noe vi ikke angrer på. Båt, fint vær, hunden med oss og høy temperatur.. kunne ikke blitt bedre! Selvom det av og til ble vell litt varmt utpå sjøen da det var så lite vind å få når det var over 30 grader og vell så det!

Lunsj og middag på restaurant eller café hver dag, drinker og bare kos! Ene dagen reiste vi også til Fredrikstad for å gå i gamlebyen. Var ikke like fremkommelig der med stappfullt av folk overalt, og med over 1,5 times ventetid på maten på café’en, ble det ikke bedre.. litt skuffende, men de kom i det minste med en stor skål med vann til Zorro mens vi ventet. Etterpå gikk turen til Halden hvor vi var på fredriksten festning, gøy å besøke plasser det er en stund siden du har vært på! Her gikk vi litt rundt og tok bilder, men det var så varmt at vi orket ikke gå rundt hele festningen.

Resten av tiden brukte vi bare på å gå rundt i Oslo, se på slottet, akershus festning, valse rundt på aker brygge og bare se oss rundt! I tillegg til at vi gikk bort til frognerparken, selvom det var et stykke å gå i den varmen. Men med vannflaske med til Zorro, så gikk det fint!

 

En annen ting er at jeg ble veldig stolt over hvor bra Zorro oppførte seg mens vi var i Oslo, det var HELT IMPONERENDE!!! Sykler, biler, folk eller andre ting, gadd han ikke bry seg om. Ikke hunder heller, kun noen få som han bjeffet såvidt på, men det var noen av de så kom litt for nærme han. Han lyttet til oss når vi snakket til han, han kunne gå fint i båndet uten å i det heletatt dra!! Vi hadde han med oss på restaurant/café, noe vi ikke har gjort før, men som gikk helt fint! Han var en helt annen hund der borte! Men når vi kom hjem igjen, da var noen av problemene tilbake igjen, selvfølgelig… skulle visst bare bodd i Oslo vi, slik at han kunne vært såå flink hver dag.

Hardt å være på båttur!

 

Utenom dette, har vi vært litt rundt på besøk her og der, hos farmor, søsteren min, familien til samboeren og vært på turer, så vi har fått gjort en del da!