For de som liker fisk og vil prøve ut en ny vri på fiskemiddagen, så bør du prøve denne! Sun og god middag som enkelt deles opp og legges i form og inn i ovnen
Oppskrift
- 500g Ørret
- 1ts salt
- 1stk purre
- 1stk rødløk
- 2 gulrøtter (kan sløyfes)
- 1 brokkoli
- 1stk hvitløk
- Poteter (ta oppi så mye du vil ha)
- 3dl Fløte
- Gressløk/dill
Sett stekovnen på 220 grader.
Skjær opp potetene i terninger og ha de i en ildfast form. Skjær opp resten av grønnsakene og ha dem oppå potetene.
Hell på fløten, skjær opp fisken i biter og legg den øverst i formen før du strør oppå litt salt, gressløk og dill.
Stekes i 30-40min til potetene er gjennomstekt. Gjerne rør litt i det underveis.
0 kommentarer