Rask og enkel frokost med SLIM-måltidserstatning

Reklame | Protein.no

SLIM måltidserstatning 

//////////////https://protein.no/slim?childSku=1000188

Er du en av de som ikke er så glad i frokost, ikke vet hva du har lyst på eller rett og slett har det travelt, da bør du få med deg dette!

Jeg er sikkert ikke den  eneste som ikke har så lyst på mat så tidlig som 6-7 tiden på morningen. Jeg kan av og til klare meg uten å spise noe til frokost, mens andre ganger blir jeg dårlig hvis jeg ikke spiser noe. Men så er det jo det å spise noe så tidlig, det er liksom ingenting som frister. Helt til jeg testet SLIM måltidserstatning.

Jeg ble tipset om å teste dette for en stund tilbake. Så jeg bestilte flere forskjellige smaksprøver og en shaker til å ha drikken oppi, slik jeg kunne finne ut hvilken smak jeg skulle kjøpe boks av. Valget fallt på jordbær, som jeg synts er best!

En slik shake lager jeg hver morning jeg skal på jobb, litt melk og litt pulver, riste den, så er den klar. Så enkelt og raskt! Det metter i noen timer også før du begynner å bli sulten igjen. Det er så mye lettere å bare drikke noe du blir mett av, istedenfor du skal tvinge i deg mat du ikke har lyst på.

https://protein.no/slim?childSku=1000188

Jeg er så fornøyd med det!

Om du også vil teste ut SLIM måltidserstatning, så trykk på linken under bildet og bestill med en gang! Følg med for de har ofte gode tilbud på flere produkter hos Protein.no!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg